Aquesta política de privadesa descriu la filosofía de la web de la Clínica d’Osteopatia i Fisioteràpia – Gir, on els nostres usuaris sou l’actiu més valuós, i amb vosaltres, les vostres dades. Per això, aprofitem aquesta declaració d’intencions per garantir-vos un ús responsable, lleial i lícit de les vostres dades.

La visita a aquest lloc web no implica que lusuari estigui obligat a facilitar cap informació. En cas que l’usuari faciliti alguna informació de caràcter personal, les dades recollides en aquest lloc web seran tractades de forma lleial i lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits al Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, General de Protecció de Dades (RGPD) i la resta de normativa aplicable.

En compliment del que disposa l’article 13 del RGPD t’informem del següent:

Responsable

Titular: OSTEOPATIA GRÀCIA, SCP,
Adreça: Rabassa, 29 local, 08024 Barcelona, España
CIF: J65569204
email: info@osteopatiagir.com
Telèfon: 675 952 409

Sobre la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació que recopilem quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://osteopatiagir.com ).(el «Servei»). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Com fem servir la vostra informació

Utilitzarem la informació que recopilem sobre vostè amb les finalitats següents:

  1. Informació administrativa
  2. Publicitat dirigida
  3. Protecció del la web

Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que se ens demani el contrari per Llei.

Com compartim la vostra informació

No transferirem la vostra informació personal a cap tercer sense demanar el vostre consentiment, excepte en circumstàncies limitades com es descriu a continuació:

  1. Servei d’anuncis
  2. Analítica
  3. Recollida i procés de dades

Exigim que aquests tercers utilitzin la informació personal que els transferim només per a la finalitat per a la qual va ser transferida i que no la conservin durant més temps del necessari per complir amb la finalitat esmentada.

També podem revelar la vostra informació personal per als següents motius: (1) per complir amb la llei, la regulació, l’ordre judicial o un altre procés legal aplicable; (2) per fer complir els vostres acords amb nosaltres, inclosa aquesta Política de privadesa; o (3) per respondre a les reclamacions que el vostre ús del Servei infringeix els drets de tercers. Si el Servei o la nostra empresa es fusiona o s’adquireix amb una altra empresa, la seva informació serà un dels actius que es transfereixen al nou propietari.

Els teus drets

Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licitar que compartim les teves dades personals a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pots escriure’ns a info@osteopatiagir.com. Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.

Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

Cookies

Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de Cookies

Seguretat

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

Enllaços de tercers i ús de la vostra informació

El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no operem per nosaltres. Aquesta Política de privadesa no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercer que exploti qualsevol lloc web o servei al qual es pugui accedir mitjançant un enllaç al Servei. Us recomanem fermament que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

Reclamació / Delegat de Protecció de Dades

Si tens qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la teva informació que està disponible amb nosaltres, pots enviar un correu al nostre Oficial de Queixes a OSTEOPATIA GRÀCIA, SCP, Rabassa, 29, o un correu electrònic: info@osteopatiagir.com. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.